Üdv a Laptoptarto.hu-n, ahol minden a modern életvitel, a stílus és a funkcionalitás ötvözőzéséről szól. Büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló minőségű Mark Ryden és Kingsons laptop táskák, Nilkin laptop állványok és egyéb nagyszerű laptop kiegészítők széles választékát kínáljuk, amelyek mind a Te kényelmed szolgálják.

A Laptoptarto.hu-nál tudjuk, hogy mennyire fontos megtalálni a tökéletes kiegészítőket, amelyek nemcsak az értékes eszközeid védik, hanem a felhasználás élményét is javítják. Legyen szó technológiában jártas szakemberről, útközben tanuló egyetemistáról vagy digitális nomádról, aki kényelemre és stílusra vágyik, gondosan összeállított termék kínálatunkban minden megtalálható, amire szükség van a hatékonyság növeléséhez.

Fedezd fel a stílus és a funkcionalitás erejét:

Meggyőződésünk, hogy tartozékainknak az egyén stílusosságát is tükrözni kell. Laptoptáskáink a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készültek, letisztult dizájnnal és kifinomultságot sugárzó prémium anyagokkal. 

De nem a stílus az egyetlen, ami számít. Tudjuk, hogy a funkcionalitást sem hanyagolhatjuk el. Laptoptáskáinkat ennek megfelelően tervezték több rekesszel, párnázott belsővel, USB porttal és tartós felépítéssel, hogy maximális védelmet nyújtsanak készülékednek.

Normál ár 14.990 Ft
Eladási ár 14.990 Ft Normál ár
Normál ár 31.990 Ft
Eladási ár 31.990 Ft Normál ár
Normál ár 13.990 Ft
Eladási ár 13.990 Ft Normál ár

Tökéletesítsd munkaállomásodat a legmodernebb laptop állványokkal:

A kényelem és hatékonyság a legfontosabb számunkra. Nálunk csak olyan laptop állványokat találsz, melyek elősegítik az ergonomikus beállítást és optimalizálják a munkaélményt. Állítható magassággal, robusztus felépítéssel és innovatív kialakítással laptop állványaink jobb testtartást tesznek lehetővé, és csökkentik a nyak és a csukló terhelését. Alakíts át bármely munkaterületet kényelmes és produktív környezetté, akár otthonról, akár az irodából vagy kedvenc kávézódból dolgozol.

Normál ár 15.990 Ft
Eladási ár 15.990 Ft Normál ár
Normál ár 18.990 Ft
Eladási ár 18.990 Ft Normál ár
Normál ár 11.490 Ft
Eladási ár 11.490 Ft Normál ár

Szabadítsd fel laptopod teljes potenciálját:

A laptop táskák és állványok mellett kiegészítők széles választékát kínáljuk. A kompakt laptoptokoktól és powerbankoktól a kábelrendezőkig és a stílusos egérpadokig, kiegészítőink fokozzák laptopod funkcionalitását és extra kényelmet biztosítanak számodra.

Normál ár 32.490 Ft
Eladási ár 32.490 Ft Normál ár
Normál ár 9.990 Ft
Eladási ár 9.990 Ft Normál ár
Normál ár 24.990 Ft
Eladási ár 24.990 Ft Normál ár

Ingyenes Szállítás

Ingyenes szállítás 20.000 ft felett.

Csomagautomata

Nálunk kérheted rendelésed Foxpost csomagautomatába is.

Pénzvisszafizetés

14 napig visszaküldheted rendelésed és mi kérdés nélkül visszautaljuk a pénzed.

Telefonos Ügyfélszolgálat

Keresd kollégáinkat munkanapokon 10 és 16 óra között.